Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
екскурзоводи курсове и работни места
#1
Съюзът на екскурзоводите в България (СЕБ) е учредителната организация, основана на територията на страната с цел обединение, протекция и усъвършенстване на екскурзоводската дейност.

От 1990 г. до днес броят на привържениците нараства до 200, а езиците, на които работят, достигат до 20, в това число: английски, български, френски, гръцки, датски, иврит, испански, италиански, немски, норвежки, полски, португалски, румънски, руски, турски, унгарски, нидерландски, чешки и други.

Организирането на събития с образователна цел за екскурзоводи е сред първостепенните дейности на СЕБ. Курсовете, лекциите, конференциите и семинарите предоставят уникалната възможност за обмяна на информация, техники и интересни преживявания в областта на екскурзоводската занятие, ангажирайки вниманието и спомагайки за сплотяването на всеки един от участващите.

СЕБ улеснява комуникацията между екскурзоводите и техните клиенти – туроператори. Това се осъществява чрез пряк контакт (списък в официалния сайт на СЕБ) или посредничество (чрез компетентно лице, реагиращо по телефона и електронната поща на организацията).

Част от екскурзоводите на СЕБ са също и сертифицирани преводачи към чужди езици. Наемането на екскурзоводи и преводачи от СЕБ е възможно чрез граждански и трудови договори, с издаване на фактури, както лично от тях, така и през организацията.

СЕБ продължава да набира нови, амбициозни членове, да предлага условия за професионално развитие им и усъвършенстване на уменията им като екскурзоводи, да подпомага връзката между екскурзоводите и туристическите фирми.

екскурзовод софия

=bulguide=
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)